Nutriție Personalizată

Adaptată nevoilor tale

 • Dietă sănătoasă și viață echilibrată

 • Educația unei diete sănătoase, a unei vieți echilibrate ar trebui începută încă de la grădiniță, pentru că mentalitatea unui om se educă din copilărie. Că să putem schimba ceva, trebuie să începem cu mentalitatea copiilor noștri, pentru că cu pași mici, poți face o diferență mare, educația nutrițională te poate ajuta să trăiești o viață mai lungă și mai sănătoasă.

 • #Dr. Specialist Delia Vidican oferă consultanță nutrițională. Pe baza unei analize foarte atente, medicul va recomanda un program nutrițional și un mod de viață adecvat, specific nevoilor dumneavoastră.

 • Medicul nostru vă poate ajuta în obținerea unei greutăți optime prin schimbarea modului de viață și prin alcătuirea unei diete personalizate (CURĂ DE SLĂBIRE) în funcție de caracteristicile metabolice ale fiecărei persoane! De asemenea vă poate recomanda un regim alimentar adecvat pentru prevenirea și tratarea diverselor afecțiuni (boli cardiovasculare, hepatite, gastrite etc.).

  O greutate peste valoarea normală reprezintă un risc ce se corelează cu apariția bolilor cardiovasculare, a diabetului zaharat tip 2, afecțiunilor osoase, dar și anumitor forme de cancer.

  Te-ai întrebat vreodată dacă valoarea greutății afișată de cântar este suficientă pentru aprecierea corectă a stării de sănătate?

  Noi te ajutăm să afli mai multe informații ce se găsesc dincolo de această valoare: grăsimea viscerală (corelată direct cu riscul cardiovascular), masă musculară, masă osoasă, apă, dar și rata metabolismului bazal și vârsta metabolică!

  Datele obținute permit stabilirea unui program nutrițional personalizat, în funcție de caracteristicile metabolice ale fiecărei persoane! Acest lucru este posibil cu ajutorul unei tehnicii moderne bioimpedanță.

Greutate(kg):
Înălțime(cm):

Indicele de Masă Corporală (IMC):
Asta înseamnă:

Indicele de Masă Corporală (IMC) este folosit pentru a se estima dacă o persoana se afl în intervalul normal de greutate.

Acesta nu masoară direct grasimea corporală, ci este mai degrabă o forma rapidă si relativ eficientă pentru a se estima daca greutatea unei persoane este una normală.

Indicele de masă corporală masoară greutatea pe care o aveți in raport cu înaltimea și oferă un scor pentru care vă ajută sa vă plasați intr-o anumită categorie.

Ce înseamnă supraponderal?

Obezitatea este o afecțiune care apare atunci cand o persoană se confruntă cu excesul de greutate sau o grasime corporală care le-ar putea afecta sanatatea. Atunci cand o persoană este supraponderală sau obeză, înseamna ca are prea multă grasime corporala în raport cu țesutul slab, cum ar fi mușchiul.

Mulți factori pot determina oamenii să devină obezi. Incluzînd factori genetici, hormonali, ecologici, emoționali si culturali.

Supraponderal vs Obez

Termenii „supraponderalal” și „obez” se refera la greutatea corporală, care este mai mare decat ceea ce este considerat normal sau sanătos pentru o anumită înalțime. Supraponderalitatea se datorează, în general, grăsimilor suplimentare din organism. Cu toate acestea, excesul de greutate poate fi, de asemenea, din cauza mușchiului suplimentar, a osului sau a retenției de apă. Persoanele care au obezitate au, de obicei, prea multa grasime corporală.

Consecințele excesului ponderal

Unei persoane supraponderală sau obeză îi creste riscul de apariție a numeroaselor probleme de sănatate, inclusiv de diabet zaharatboli de inimă și anumite forme de cancer.

 

Tarife si pachete promotionale:

 • Consultație initială și plan nutrițional pentru procesul de slabire/îngrasare – 150 lei;
 • Consultație de reevaluare – 100 lei;
 • Consultație initială și plan nutrițional Family – 250 lei;
 • Abonament nutriție (6 săptămâni) – 550 lei;

Leave a Reply

(Scrie un comentariu)

Your email address will not be published. Required fields are marked *